Rolletjes van Superanoham en Superano Cotto

Ingrediënten (voor 4 personen)

6 sneden Superanoham, 
2 grote sneden Superano Cotto,
6 velletjes brickdeeg (loempiavellen), 
1 eetlepel gesmolten boter, 
1 koffielepel mosterd. 

Bereiding

Neem drie velletjes brickdeeg. Smeer het eerste zacht maar volledig in met gesmolten boter.
Dat gaat heel makkelijk met een borsteltje. Dek dan de velletjes volledig af met Surperanoham.
Leg het tweede deegvel daar bovenop. Bestrijk opnieuw met boter en dek nogmaals af met Superanoham.
Leg er dan het derde en laatste deegvel op. Rol strak op en laat een kwartier rusten.
Snijd dan in reepjes van 4 mm. Bak de rolletjes op bakpapier in een oven die staat afgesteld op 180 graden. 

Baktijd : 4 minuten.

Met de Superano Cotto gaan we op dezelfde manier te werk, met dat verschil dat we de gekookte ham telkens licht bestrijken met mosterd. Laat alle rolletjes na het bakken afkoelen.

 

Afwerking

Leg de rolletjes op de serveerschotel. Er mogen ook nog een paar witte druiven, een beetje gefrituurde spaghetti en wat kervelpluksels bij. Deze rolletjes zijn een uitstekend aperitiefhapje.

Voor de versiering : 

enkele witte muskaatdruiven, een paar pijltjes spaghetti, 

kervelpluksel.