Winterse salade met Superanoham en Superano Cotto

Ingrediënten voor 4 personen

2 sneden Superano Cotto, 
4 sneden Superanoham, 
100 g witte kool, 
50 g rode kool, 
1 dl azijn, 
50 g griessuiker, 
10 g engelenhaar, 
10 kapperappeltjes, 
1 dl olijfolie, 
1 dl kruiden-azijn,
kervelpluksels.

Bereiding

Snijd de rode kool in ragfijne reepjes. Breng de azijn aan de kook met de suiker erbij.

Giet dit mengsel over de rode kool en laat minstens een dag marineren in de koelkast.

Snijd de witte kool ook in ragfijne reepjes. Versnijd de Superano Cotto in reepjes.

Vermeng met de witte kool.

Besprenkel met olijfolie en kruidenazijn. 

Afwerking

Leg het kool-hammengsel midden op de borden. Leg er de Superanoham over. Bestrooi met de rode kool. Versier eventueel met gefrituurd engelenhaar, kapperappeltjes en wat kervelpluksels.