Superanoham met mozzarella en asperges op een tomatenvinaigrette

Ingrediënten voor 4 personen

16 sneetjes Superano
1 kg asperges
150 gr mozzarella
een scheutje balsamico-azijn en olijfolie
peper en zout
2 mooie tomaten
1 dl olijfolie
100 gr veldsla
preischeuten
blaadjes verse basilicum

Bereiding

Kook de asperges al dente en laat ze afkoelen. Snij de uiteinden van de asperges in een brunoise.
Snij de mozzarella in blokjes van 1 cm en meng ze met de aspergebrunoise. Breng op smaak met peper en zout, balsamico-azijn en olijfolie.
Leg een sneetjes Superano in een kleine ring en vul hem met het mengsel van asperges en mozzarella. Bedek met een tweede sneetje Superanoham en haal vervolgens alles uit de ring, en herhaal dit.
Pel de tomaten en verwijder de zaadjes. 
Maak een moes van het tomatenvlees. 
Voeg er nu beetje na beetje de olijfolie aan toe.

Afwerking

Verdeel de tomatenvinaigrette over de borden en leg er de aspergepunten rond.
Plaats de bereiding met Superanoham in het midden. 
Werk af met de veldsla, de preischeuten en de vers gesneden basilicum.