Cordon Bleu van kip met Superano en geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen

- 4 kippenborstfilets
- 4 grote sneden Superano
- 4 grote sneden geitenkaas
- paneermeel vermengd met groene kruiden
- zout en peper
- olijfolie

Bereiding

Snij  de kippenfilets in de lengte doormidden zodat je twee dunne lapjes bekomt.
Klop deze lichtjes plat tussen plastiekfolie.
Beleg een lapje kip met een snede Superano en geitenkaas en vervolgens terug een lapje kip.
Doe dit dus 4x.
Beetje peper en zout, naar eigen smaak.
Laat de gevulde kipfilets opstijven in de koelkast.
Kleur de kipfilets lichtjes in olijfolie in de pan aan beide zijden.
Schik de kipfilets op een ovenschotel en bestrooi met een mengsel van paneermeel en groene kruiden.
Bak het geheel in een voorverwarmde oven, 10 minuten op 180°C

Heerlijk met een groentenratatouille.