en
fr
Toggle navigation
en
fr
Home
Producten
Gedroogde hesp
Gekookte hesp
Tips
WINKEL
Productie
Recepten
Contact
Bedrijfsbezoek
Contact
Voorgerechten
Beignet van scampi met Superano
Superano met zoetzure vijgen en noten
Beursje van Superanoham met aardbeien
Roosje van Superanoham met fijne groenten
Superano met spinkrab, gamba’s en gekarameliseerd filokoekje
Superanoham met mozzarella en asperges op een tomatenvinaigrette
Slaatje van Superano met scampi en frambozen
Gebakken tarbot, segrijnslakjes en cannelloni van Superanoham
Superanoham met Belgische asperges en groene aspergepunten op een krokante salade
Crepinette van kalfsnier, eendenlever en Superanoham
Hoofdgerechten
Cordon Bleu van kip met Superano en geitenkaas
Gevuld Valentijnshart van Superanoham met Sint-Mauro (geitekaas)
Gebakken Asperges met Superano en koriander
Terrine van rivierkreeftjes en ganzenlever met Superanoham
Cannelloni van Superanoham met kreeft en asperges
Winterse salade met Superanoham en Superano Cotto
Rolletjes van Superanoham en Superano Cotto
Gepocheerd eitje in plakjes Superanoham in de oven met morieljes en sluimererwten
Aperitiefhapjes
Rolletje van Superano met wit brood
Venetienne van boerenbrood en Superano
Egeltje van meloen en Pata Grega