Gebakken Asperges met Superano en koriander

Ingrediënten (voor 4 personen)

2 sneden Superanoham, 
1 bussel witte asperges, 
20 korianderblaadjes, 
een scheut goede olijfolie,
4 eetlepels geklaarde gesmolten boter,
peper en zout

Bereiding

Schil de asperges met een fijnschiller,  breek het houterige gedeelte onderaan af.
Dompel de asperges twee minuten in kokend gezouten water.
Giet af en laat even uitlekken. Droog dan de asperges af.
Snijd de asperges vervolgens in schuine stukjes van 2 à 3 cm. Zet een wok of een braadpan op het vuur.
Laat er de olijfolie in warm worden. Als de olie begint te dampen bakken we al roerend de aspergestukken gedurende twee minuten.
Voeg dan de in reepjes gesneden Superanoham toe. Laat op een zacht vuurtje nog heel even doorbakken.
Voeg dan de korianderblaadjes toe. Meng. Peper en zout komen ook aan bod.

Afwerking

Verdeel de warme asperges over de borden. Versier met nog een paar korianderblaadjes. Giet rond elke portie een lepeltje gesmolten, geklaarde boter.