Gevuld Valentijnshart van Superanoham met Sint-Mauro (geitekaas)

Ingrediënten voor 4 personen  

400 g Superano-ham, zeer dun gesneden
40 g gesnipperde rode ui 
40 g gemengde sla (eikenbladsla, gele frisse radicchio) 
100 g witte sint-mauro (geitenkaas) 
40 g pijnboompitten

voor de honingdressing : 

6 eetl. walnotenolie 
2 eetl. natuurazijn 
2 eetl. kastanjehoning 
½ fijngesnipperde sjalot 
1 theel. verse tijmblaadjes 
peper en zout 

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof.
Bereid de honingdressing: meng de opgegeven ingrediënten in de foodprocessor, totdat men een gladde en gebonden massa krijgt.
Leg midden op het bord de gemengde sla die aangemaakt is met 4 theelepels honingdressing.
Leg hierop in hartvorm de flinterdun gesneden Superano-ham.
Snijd met behulp van de kaasguillotine of een vlijmscherp mes de Sint-Mauro in dunne plakjes en verdeel over de ham.
Strooi over het geheel de gesnipperde ui en de geroosterde pijnboompitjes. 
Druppel per bord een eetlepel honingdressing over het gerecht.