Pata Grega met poot

Vorm:

Kenmerken:

Net als bij wijn wordt de smaak van de ham voller naarmate de ham langer gerijpt is. 

De Pata Grega is minstens 24 maanden gedroogd en heeft een onvergelijkbare smaak. Twee jaar gedroogd en toch o zo zacht, smelt in de mond. Zoet en tegelijkertijd pittig, dankzij het uitgekiende proces van exaxte zouting, rijping, drogen... Een tintelend genot voor uw smaakpapillen !

Het is een puur ambachtelijke, natuurlijk gedroogde ham :  geen toevoeging van bewaarmidddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, nitrieten of nitraten ! De enige ingrediënten zijn varkensvlees, zeezout, de passie voor onze ambacht en de tijd...

De Pata Grega bevat meer dan 60% onverzadigde vetzuren.

Pata Grega is verkrijgbaar met poot (ontegensprekelijk een voltreffer op al uw feesten en buffetten !) en zonder poot (ontbeend, met korte schenkel), alsook in kwart blok (ca 1,5 kg). 

Ingrediënten: Varkensvlees, zeezout

Gemiddeld gewicht: ca 6 kg zonder been

                                   ca 10 kg met poot

Verpakking: zonder been : vacuum

                     met poot : in een zak

Bewaring: 4-5° C

Houdbaarheid: 6 maand af fabriek

24 maand gedroogd