Slaatje van Superano met scampi en frambozen

Ingrediënten voor 4 personen

12 sneden Superanoham dun gesneden
1 krop rode frisée en 1 krop witte frisée
4 stukken witloof
mengeling van frambozenazijn en olijfolie
16 scampi
200 gr boter en beetje currypoeder
¼ l witte wijn
1 bot dille
2 bot bieslook
1 doosje frambozen
peper en zout

voor de garnituur :
viooltjes en begoniablaadjes

Bereiding

Was de salades en het witloof zorgvuldig. 
Snij ze daarna fijn.
Meng de fijngesneden salades en het witloof met de frambozenazijn en de olijfolie. Voeg peper en zout toe naar smaak.
Pel de scampi, maar laat het staartje eraan.
Stoof de scampi in de witte wijn met de boter en de curry.
Voeg de fijngesneden dille toe en smaak af met wat peper en zout.
Neem een groot bord en leg de mengeling van sla in het midden van het bord.
Haal ondertussen de scampi uit het vocht en hou het vocht bij voor de saus.
Leg de scampi op elke hoek van het bord. 
Leg boven op de sla en het witloof de Superanoham en de bieslookpijpjes.
Verdeel de frambozen over het bord. 
Monteer het vocht van de scampi’s met wat boter voor de saus en smaak dit af met wat peper en wat zout.
Verdeel dit over de vier borden.
Werk af met de viooltjes en de begoniablaadjes.