Superanoham met Belgische asperges en groene aspergepunten op een krokante salade

Ingrediënten voor 4 personen

16 mooie plakken Superanoham
krokante slasoorten
1 stuk witloof
1 bussel witte asperges
1 bussel groene aspergepunten van nice
peper en zout

voor de vinaigrette :

3 eetlepels olijfolie
3 eetlepels slaolie
1 eetlepel balsamicoazijn
1 fijngesnipperde sjalot
2 hard gekookte eieren gehakt
3 gesnipperde augurken
50 gr gehakte groene kruiden
peper en zout

Bereiding

Pel de asperges en kook ze in licht gezouten water, idem voor de groene aspergepunten. 
Leg op elk bord 4 plakken Superanoham en volg hierbij de rand van het bord.
In het midden een tuiltje krokante salade en blaadjes witloof. 
In dit tuiltje steken we de asperges en groene aspergepunten. 
Vlak voor het opdienen even bedruipen met de vinaigrette.. en smakelijk!